Extra groepen plaatsen in Zoetermeer

Het plaatsen van extra groepen in de verdeelkast is iets wat vaak voorkomt bij verbouwingen en bij het plaatsen van een aanbouw. Maar deze klus kunnen onze elektriciens vakkundig en professioneel voor u klaren. Extra groepen in uw verdeelkast plaatsen in Zoetermeer? Wij zijn u graag van dienst!

Het plaatsen

Eén of meerdere extra groepen plaatsen in de verdeelkast is een klus die relatief vaak voorkomt. Dit voornamelijk wanneer men heeft verbouwd of een aanbouw heeft geplaatst. U wilt bijvoorbeeld een wasmachine en een droger in uw nieuw gebouwde berging zetten. Of u heeft een nieuwe keuken gekocht met een oven, een koelkast, een magnetron, een vaatwasser, een elektrisch fornuis en een afzuigkap. Dit terwijl u eerst alleen een gasfornuis met afzuigkap en een magnetron had. In zulke gevallen is het raadzaam om een extra groep te plaatsen, om overbelasting te voorkomen. Dit is iets wat onze bekwame elektriciens op veilige wijze voor u kunnen uitvoeren. U kunt ons inschakelen voor deze klus op het gebied van elektra.

Onze professionals plaatsen

Onze professionele elektriciens hebben ervaring met het plaatsen van één of meerdere extra groepen en beschikken daardoor over de benodigde kennis. Zij kunnen dit veilig voor u doen, zodat u volop kunt genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe aanbouw. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deze klus.

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Allround elektriciens
Storingen en kortsluiting
Specialist van alle elektra
Storingsdienst voor nood 24/7

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar de beste elektricien uit de omgeving? Neem dan contact op met Elektrostoring. Bij ons kunt u terecht voor algemene elektra werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button