Groepenkast uitbreiden in Zoetermeer

Groepenkast uitbreidenWanneer u geregeld te maken heeft met een stroomstoring in uw woning, zult u zich niet alleen geregeld ergeren aan de stroomvoorziening, u wilt het probleem ook zo snel mogelijk verhelpen. Als elektricien helpen wij u bij het uitbreiden van uw groepenkast in Zoetermeer en de omgeving van deze stad. Door het aantal groepen uit te breiden wordt de belasting van een individuele groep uitgebreid. De kans op een storing is hierdoor veel kleiner. Zeker met de hedendaagse technische apparaten krijgen groepen het soms flink te verduren. Huishoudens hebben tegenwoordig steeds vaker meerdere apparaten tegelijkertijd aanstaan, wat extra stroom vergt van een groep uit groepenkast.

Het verhelpen van stroomstoringen is echter niet de enige reden om een groepenkast uit te breiden. Ook wanneer u een grootverbruiker als de kachel van een sauna of een elektrische kachel wilt gaan gebruiken, zal een uitbreiding noodzakelijk zijn.

Kunt u een groepenkast zelf uitbreiden?

Een groepenkast zelf uitbreiden wordt sterk afgeraden. Normaliter wordt de uitbreiding van een groepenkast door een erkende elektricien gedaan. Erkende elektriciens beschikken over de nodige kennis en daarnaast kennen ze de veiligheidsmaatregelen. Het is echter wel mogelijk om een extra groep aan te leggen in uw meterkast, maar doe dit niet zonder enige ervaring of kennis van elektriciteit. 

Wat kost het om een groepenkast uit te laten breiden?

De kosten om een groepenkast uit te laten breiden hangen af van verschillende factoren, waaronder bijvoorbeeld het aantal extra groepen dat moet worden toegevoegd, het type groepen (zoals aardlekschakelaars, krachtgroepen of verlichtingsgroepen), de complexiteit van het installatiewerk en de kwaliteit van gebruikte materialen. Voor een goede inschatting voor de kosten kunt u het beste contact opnemen met een van onze elektriciens.

Hulp bij het uitbreiden van uw groepenkast

Wij staan voor u klaar om u hulp te bieden bij het uitbreiden van uw groepenkast in Zoetermeer, waarbij we u niet alleen een passend advies vooraf geven over de mogelijkheden tot het verdelen van de belasting over de groepen, we installeren nieuwe groepen ook direct voor u. Zo heeft u een complete oplossing en weet u precies wat de mogelijkheden zijn. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om enkel een advies te ontvangen, bijvoorbeeld als u het installeren van een sauna in uw woning overweegt of over wilt stappen naar elektrisch koken of verwarmen.

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Allround elektriciens
Storingen en kortsluiting
Specialist van alle elektra
Storingsdienst voor nood 24/7

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar de beste elektricien uit de omgeving? Neem dan contact op met Elektrostoring. Bij ons kunt u terecht voor algemene elektra werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button