Storingsdienst in Zoetermeer

StoringsdienstVeel klussen op het gebied van de elektriciteit in uw woning kunt u overdag laten uitvoeren door een elektricien. Het komt echter vaak genoeg voor dat u buiten de gebruikelijke werktijden te maken krijgt met een vervelende storing in een van uw elektrische apparaten, een stroomstoring die u niet zelf kunt oplossen of kortsluiting. In deze gevallen biedt onze storingsdienst in Zoetermeer en omstreken uitkomst! Wij komen ook buiten werktijden naar u toe om de problemen te traceren en deze direct voor u te verhelpen waar mogelijk. Zo geniet u dezelfde avond nog van uw televisie, van de keukenapparatuur of van uw elektrische verwarming.

Klussen voor de storingsdienst in Zoetermeer

U zult begrijpen dat de storingsdienst in Zoetermeer niet voor iedere klus noodzakelijk is, sommige dingen kunnen ook wachten tot de volgende dag. Een stroomstoring is een goed voorbeeld van een situatie waarin de storingsdienst juist wel van pas kan komen. Zeker als u zelf al geprobeerd heeft om de gesprongen stop(pen) te vervangen of de hoofdschakelaar om te zetten, zonder het gewenste resultaat te verkrijgen. Er kan in dit geval sprake zijn van overbelasting van bepaalde groepen of mogelijk kortsluiting. Om brand te voorkomen is het belangrijk om de kortsluiting direct op te sporen en te verhelpen. Onze storingsdienst helpt u hier graag bij!

Ook wanneer u problemen ondervindt met elektrische apparatuur als een elektrische kooktoestel of bijvoorbeeld de verwarming, kan de storingsdienst uitkomst bieden. U wilt immers gewoon kunnen koken en in een warm huis kunnen zitten.

Storingsdienst bij een blikseminslag

Heeft u te maken gehad met een blikseminslag in uw woning? De kans is groot dat er bij de blikseminslag schade aan de elektra in uw huis is ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan elektriciteitskabels waarbij het omhulsel van de elektriciteitskabel gesmolten is, elektrische apparaten die niet meer goed functioneren, enzovoorts. Bij een blikseminslag komt er een dermate grote hoeveelheid stroom vrij, dat het voor de elektrische apparaten in huis niet langer mogelijk is om hier op de juiste wijze mee om te gaan. Als gevolg hiervan zijn de elektrische apparaten in een keer kapot. Door de hulp van de elektriciens van ons elektricienbedrijf in te schakelen bent u ervan verzekerd dat de schade aan de elektra op de juiste wijze hersteld wordt.

Elektra in huis controleren na een blikseminslag

Na een blikseminslag doet u er goed aan om de elektra in huis direct door een elektricien na te laten kijken. De elektricien loopt hierbij alle elektriciteitskabels af om te kijken of er sprake is van slijtage of andere beschadigingen. Door de kapotte elektriciteitskabels direct te laten vervangen is de kans op verdere kortsluitingen of stroomstoringen in uw woning minimaal. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na een blikseminslag opnieuw met een kortsluiting en bijbehorende stroomstoring te maken krijgt!

Hoe voorkom ik schade bij een blikseminslag?

Gelukkig is het relatief eenvoudig om schade te voorkomen bij een blikseminslag in huis. U voorkomt dit onder meer door de elektrische apparaten in uw woning direct uit het stopcontact te trekken. Op die manier kan er geen grote hoeveelheid stroom door de elektrische apparaten lopen bij een blikseminslag.

Wilt u meer weten over het voorkomen van schade bij een blikseminslag in huis? Vraag naar het advies van onze elektriciens. Zij kunnen u hier meer over vertellen!

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Allround elektriciens
Storingen en kortsluiting
Specialist van alle elektra
Storingsdienst voor nood 24/7

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar de beste elektricien uit de omgeving? Neem dan contact op met Elektrostoring. Bij ons kunt u terecht voor algemene elektra werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button